تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/04/30 - 03:46
کد خبر: 560433

نقد تند نماینده مجلس به منتقدان تیم ملی؛

خضریان: یک پلت‌فرم نماینده ترامپ در ورزش ایران شده است / دایی پاسخ دهد چرا در جنگ سکوت کرد

خضریان: یک پلت‌فرم نماینده ترامپ در ورزش ایران شده است / دایی پاسخ دهد چرا در جنگ سکوت کرد

علی خضریان، نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی تفصیلی به ارزیابی عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ و نیز واکنش به اظهارات منتقدان ورزشی پرداخت. او با تمجید از کارنامه اخلاقی و ملی تیم ملی، همزمان حملات تندی را متوجه چهره‌های سرشناس ورزشی و رسانه‌ای کرد که به باور او، در ایام بحران اخیر مواضعی همسو با دشمن داشته‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان، نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی تفصیلی به ارزیابی عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ و نیز واکنش به اظهارات منتقدان ورزشی پرداخت. او با تمجید از کارنامه اخلاقی و ملی تیم ملی، همزمان حملات تندی را متوجه چهره‌های سرشناس ورزشی و رسانه‌ای کرد که به باور او، در ایام بحران اخیر مواضعی همسو با دشمن داشته‌اند.

خضریان در ابتدای سخنان خود با اشاره به رقابت‌های جام جهانی گفت: «بنا بر نظر اکثریت کارشناسان، تیم ملی فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی در جام جهانی داشت. تیمی که هم از نظر اخلاقی و رفتاری و هم از حیث دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی به عقیده هر فرد منصفی نمره خوبی گرفت؛ چرا که فراموش نکنید تیم ایران با دردسرهای فراوانی در این رقابت‌ها مواجه بود و توانست با اقتدار از پرچم مقدس ایران دفاع کند.»

وی افزود: «در کنار نتایج به دست آمده، تیم ملی ایران نماینده‌ای شایسته برای مردم ایران بود؛ یادمان نمی‌رود که بچه‌های تیم ملی در آخرین فیفادی و در طول مسابقات جام جهانی چگونه یاد و خاطره کودکان مظلوم میناب را زنده نگه داشتند و به دنیا ثابت کردند ایران و ایرانی استوار ایستاده است. تیمی که ضمن انجام بازی‌های قابل قبول در حین مسابقات جام جهانی حتی از برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان هم غافل نمی‌شود، شایسته تقدیر است و دستاوردهای بزرگی به دست آورده است. به همین خاطر باید به همه این بازیکنان و دست‌اندرکاران خسته نباشید گفت و از زحمات این عزیزان تشکر کرد.»

این عضو فراکسیون ورزش مجلس سپس به نقد شدید رسانه‌ها و پلتفرم‌های منتقد پرداخت و اظهار داشت: «متأسفانه پلتفرم‌ها و صفحاتی که در فضای مجازی چند ماه کار رسانه را در این کشور متوقف کردند، حالا بعد از مدتی طولانی و به طور مشخص بعد از چند ماه از آغاز جنگ تحمیلی سوم پیدایشان شده و مسائلی را مطرح می‌کنند که دور از انتظار و انصاف است. اظهارنظرهای این‌ها را که با دقت بررسی کنید، می‌بینید که چقدر همسو با معاندین این آب و خاک است و شاید گاهی اوقات از رسانه‌های معاند نیز مزورانه‌تر عمل می‌کنند.»

خضریان در این بخش با اشاره به عادل فردوسی‌پور، مجری و کارشناس سرشناس فوتبال، گفت: «به طور مثال فردی همچون عادل فردوسی‌پور که یک مقطعی از بانک اقتصاد نوین برای برنامه‌اش طلب اسپانسری کرده بود و در مجلس خواستار شفاف‌سازی در خصوص پیگیری کنندگان و پشت پرده این اسپانسرینگ بودیم و در ایام جنگ تحمیلی اخیر، سکوت کامل اختیار کرده بود؛ خبرنگار رشید صدا و سیما در جنوب کشور را به علت امید آفرینی مسخره می‌کند. همین افراد در کودتای دی‌ماه سایت و برنامه خود را تعطیل کردند و با ترغیب مردم به تجمع در دی، باعث تلفات بیشتر شدند. حالا همین فرد شبانه روزی تیم ملی فوتبال را مسخره می‌کند. گویی نماینده ترامپ در ورزش ایران شده است. امثال اینها با هدف سرکوب و تخریب تیم نظام اسلامی و تقویت و تطهیر ورزشکاران محبوب اینترنشنال به میدان آمده‌اند.»

نماینده تهران در مجلس سپس به علی دایی، اسطوره فوتبال ایران، تاخت و گفت: «جالب است فردی همچون علی دایی که خودش در برهه‌ای از طریق رییس جمهور وقت، هدایت تیم ملی فوتبال را برعهده گرفته و حتی در صعود به جام جهانی ناکام ماند، هم اکنون تیکه پراکنی می‌کند! آقای دایی بگوید آیا صحت دارد که مقطعی به واسطه شهرتش، فولاد از کارخانه‌های فولادی با نرخ خاص می‌گرفته است. ایشان هم از تیپ همان افرادی است که نه شهدا و نه جنگ را دید. در تمام ایام گذشته و در دورانی که مردم ما سختی‌های زیادی را متحمل می‌شدند، هیچ خبری از این افراد نبود و حالا دوباره پیدایشان شده است.»

خضریان درباره حضور مکرر سردار آزمون در برنامه فردوسی‌پور و تلاش برای سفیدشویی این بازیکن، به صراحت موضع گرفت و گفت: «بنده خیلی حرف‌ها داشتم، اما قصد نداشتم آنها را مطرح نمایم. لیکن تلاش یک جریانی جهت سفید شویی و بی‌حرمتی به خون شهدا نباید بی‌پاسخ بماند. جمهوری اسلامی خیلی مظلوم است، اما قرار نیست که عده‌ای بخواهند از این نظام و خون پاک شهدایش سوء استفاده کنند.»

وی در ادامه با طرح اتهاماتی علیه سردار آزمون افزود: «سردار آزمون در دی ماه، علیه نظام کار نکرده نداشت. هر روز در ایام کودتا و اعتراضات، استوری می‌گذاشت. شنیده‌ام که در دی ماه به او گفته‌اند برای حضور در جام جهانی، نوبت سفارت آمریکا داری و جهت انگشت نگاری به سفارت آمریکا در امارات مراجعه کن، او گفته بود تصمیم ندارم برای تیم ایران بازی کنم و باید فکر کنم و نرفت و همزمان هر روز هم علیه کشور استوری می‌گذاشت.»

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: «در اوج جنگ، دقیقاً در زمان درگیری ما و امارات، دو استوری از حکام امارات منتشر کرد که در یکی از این استوری‌ها با حالت ارادت و تعظیم به سمت او خم شده بود و دست می‌داد. استوری‌های او بیانگر حمایت او از امارات بود. او یک واکنش ساده حتی برای کودکان مینابی از خود نشان نداد. مردمش زیر بمباران بودند، یک کلمه درباره جنگ تحمیلی اخیر صحبت نکرد، اما عکس ارادت خود به حاکمان امارات را که در جنگ با کشورش هستند، منتشر کرد.»

خضریان تأکید کرد: «او توسط مردم مردود شده و مردم غیور کشور پاسخش را دادند. پس از اینکه دید از چشم مردم ایران افتاد، بلافاصله سعی کرد به عنوان یک بازیگر نقشش را عوض کند. او یک پست منتشر کرد و گفت من ایران را دوست دارم. اما باز هم هیچ حرفی از شهدا و جنگ تحمیلی سوم و جنایت میناب نزد. ظاهراً او می‌خواهد هم پول اماراتی‌ها را داشته باشد و هم این طرف اموالش را حفظ نماید.»

خضریان با اشاره به اینکه امثال این افراد به دنبال فریب مردم ایران هستند، گفت: «برخی فعالان ورزش و عرصه سیاسی و همچنین فعالان اقتصادی به دنبال این هستند هر طور شده این فرد را تطهیر کنند، به خاطر همین چند نکته را باید متذکر شوم. سردار آزمون که تمام دوستانش را بسیج کرد که به تیم ملی برود، چرا اصرار دارد لباس تیم ملی جمهوری اسلامی را بپوشد در حالیکه در دی ماه تصورش این بود نظام تغییر می‌کند و جهت ویزا به سفارت نمی‌رفت؟ چرا عکس رهبر شهید کشوری را که می‌خواهد لباس تیمش را بپوشد، منتشر نمی‌کند؟ چرا درباره کودکان مینابی واکنش نشان نمی‌دهد؟ چرا حمله آمریکا و امارات را محکوم نمی‌کند؟ چرا علیه رسانه‌های معاند که رسانه اختصاصی در رپورتاژ اخبار او شدند موضع نمی‌گیرد؟ چرا علیه پهلوی و سلطنت طلبها موضع نمی‌گیرد؟»

نماینده تهران در مجلس خطاب به کسانی که دنبال تطهیر آزمون هستند، گفت: «آزمون حتی حاضر نشده عکس پرچم کشورش را استوری کند. افرادی که دنبال بازگشت او به تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران هستند، جواب شهدای همین جنگ اخیر را چه می‌خواهند بدهند؟ مردم بیش از صد روز است در خیابان و میدان‌ها هستند، اما آزمون حتی تسلیت جنایات میناب را هم نگفت، چون می‌خواهد حاکم امارات ناراحت نشود.»

وی بیان کرد: «آزمون دارد در لباس جدید نقش بازی می‌کند که از توقیف اموالش جلوگیری کند و فضا برایش باز شود که در جام ملت‌ها به تیم ملی بیاید و قراردادش در امارات را بالاتر ببرد. ضمن اینکه سربازیش نیز مشکل دارد و دنبال حل آن هم هست. از لحاظ فنی مربیان می‌گویند او اضافه وزن دارد و یا همیشه مصدوم است و یا در بازی نیست. در شباب الاهلی هم موقعیت مناسبی ندارد.»

خضریان در بخش پایانی سخنان خود با لحنی قاطع گفت: «سر خون شهدا و خون رهبر شهیدمان با کسی شوخی نداریم. او با بیان کلماتی مثل اینکه ایران را دوست دارم، سعی نکند کسی را گول بزند. او بیاید به صراحت به مردم انقلابی پاسخ و توضیح بدهد که نظرش درباره پهلوی، فاجعه میناب، اینترنشنال، آمریکا، جنگ تحمیلی اخیر و امارات چیست؟ آن موقع مردم تصمیم می‌گیرند چگونه رفتار کنند.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «تیم ملی جمهوری اسلامی ایران جای کسانی است که عاشق خاک کشور و پرچم کشورشان باشند و با عشق سرود کشورشان را فریاد بزنند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فرصت همکاری در حوزه علوم اعصاب و فناوری
دعوت از مادران جهان برای خواندن لالایی برای فرزندان میناب
دیدار «مومنی» با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد
این فرد مشاور وزیر علوم نیست!
هشدار پلیس فتا نسبت به پیام‌های جعلی درخواست پول
شناگر ایران صاحب مدال طلا شد
فراخوان گردآوری آثار ادبی درباره شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب
صعود چشمگیر جودوکاران جوان و نوجوان ایران در رنکینگ جهانی
پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری به کجا رسید؟
کشف ۶۲ قطعه از پیکر شهدای دانش‌آموز میناب
دوران پهلوی و خانه‌هایی که سیاه بود
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
حضور نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک در سمینار ورزش بانوان آسیا
ورزشگاه میزبان ایران در جام جهانی تغییر حالت داد
در رسانه‌های دنیا هم نمی‌توان مغایر سیاست‌ها و ضوابط عمل کرد
شفافیت با مردم به‌جای افزایش قیمت بنزین
آژیرهای خطر در بحرین و کویت به صدا درآمدند
فرانسه کاردار ایران را احضار کرد
ارائه خدمات «وای‌فای» در پایانه‌های مرزی و موکب‌های اربعین
الحیه خطاب به اشغالگران: ما صاحب آرمان فلسطین هستیم
از همه ظرفیت‌های تقنینی و نظارتی برای صیانت از حقوق ملت در سیاست خارجی استفاده میکنیم
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top